top of page
Search
  • Writer's pictureRORO

Obojestranski trak za pritrditev

Ali ste vedeli, da dvostranske trakove uporabljajo največje razstavne in sejemske družbe na svetu? In čeprav obstaja veliko razpoložljivih alternativ, ima naš trak odlične lastnosti - zanesljivo, enostavno za uporabo in vedno opravi svoje delo.Premazan z lepilom na obeh straneh, je obojestranski trak za pritrjevanje preprog posebej zasnovan tako, da se zelo dobro drži dveh površin, kar ustvarja močno vez. Njegova prvovrstna uspešnost je mogoče pripisati trem ključnim dejavnikom:


• Ekstremna lepljivost: posebno oblikovano lepilo daje našemu traku agresivno držo, kar pomeni, da vaš izdelek ne bo zdrsnil, ne bo padel ali pa raztrgal.


• Odstranljivost: Za razliko od drugih trakov na trgu, je naša lahko odstranljiv. Toda, da bi ta funkcija bila prednost, smo morali oblikovati lepilo, ki ne bi poškodovalo površine pod njo, in ne bi pustilo nobenih sledi. Te lastnosti so kritične, če se držite odej ali drugih izdelkov za talne obloge za začasne dogodke, kot so trgovske razstave, ali za površine, kot so laminatne talne obloge, ki jih ni mogoče zlahka popraviti.


• Vsestranskost. Večina trakov na trgu je namenjena samo za talne obloge na trdnih površinah. Naš specifično oblikovan trak z dvojnim premazom bo deloval na tekstilnih površinah, vključno z obstoječimi talnimi ali teksturiranimi površinami, kot je beton. Lahko se uporablja tudi pri hladnih temperaturah (kot nalašč za hladne kleti, skladišča ali zunanjo uporabo) in je odporna na vlago in toploto.

1 view0 comments

Comments


bottom of page