top of page
Rubber Gloves

OSEBNA VAROVALNA OPREMA

Glede na grožnjo koronavirusne bolezni ali Covid-19 je treba poudariti uporabo ustreznih varnostnih ukrepov za nadzor okužb na javnih površinah in ustanovah. Poti prenosa corona virusa vključujejo neposreden stik - to je stik z dihalnimi kapljicami in aerosoli prizadete osebe - in posredni stik, kot je stik z onesnaženimi površinami. Najboljši način preprečitve okužbe je, da zavarujete sebe in okolico. Uporaba zaščitne maske, razkužila in rokavic je zato priporočljiva na vsakodnevni ravni.

Zaščitna higienska maska

ZAŠČITNE MASKE 50/1

Troslojna zaščitna higienska maska za obraz je antialergijska in ima žičko za boljše prileganje. Optimalno prepušča zrak. Je lahka, mehka in odporna na trganje.
 

Razkužilo 500ml

RAZKUŽILO ZA ROKE 500ML

Nevtralno alkoholno razkužilo za roke in površino. Učinkovito odstranjevanje vseh mikroorganizmov iz kože in površin. Zagotavlja visoko stopnjo higiene.
Priporočena uporaba: povsod, kjer je možnost okužbe (vrtci, šole, zdravstvene ustanove, domovi za ostarele, javni prostori in trgovine, podjetja,... )
70 % alkohol

Brezkontaktni termometer

BREZKONTAKTNI TERMOMETER

Brezkontaktni termometer za merjenje temperature. Beleži zadnjih 32 zapisov. Prikaz temperature v °C ali °F.

Vizualno in zvočno opozorilo. Priporočena razdalja za merjenje temperature 3-5 cm. Rezultat v 0.5s. 

Image by Anton

ROKAVICE NITRIL 100/1

Zaščitne rokavice brez lateksa za enkratno uporabo iz mehkega, modro obarvanega nitrilnega kavčuka, brez pudra, z daljšo manšeto za optimalno zaščito.

otroška zaščitna maska.jpg

 OTROŠKE ZAŠČITNE MASKE 50/1

Troslojna zaščitna higienska maska za obraz je antialergijska in ima žičko za boljše prileganje. Optimalno prepušča zrak. Je lahka, mehka in odporna na trganje. Dimenzije 14,2 x 9 cm. Primerna za otroke. 
 

Izdelek brez naslova.png

TALNE OZNAČBE COVID-19

Ker je varnost na prvem mestu.
V ponudbi imamo trakove in znake za varno razdaljo, ki vam bodo pomagale jasno določiti, kje je sprejemljivo da ljudje stojijo v vrsti.
Vsak od teh trakov in znakov je narejen iz kvalitetnega materiala, ki bo vzdržal visok pretok ljudi. Ima nizek profil, zato se ljudje ob znake ne bodo spotikali. Prav tako so odporni na vodo in kemikalije. So enostavni za namestitev in trpežni. Naše znake Peel & Stick za talne in stenske družbene razdalje so enostavni za namestitev.
So učinkoviti vizualni opomniki.  Ne bodo zbledeli saj so narejeni iz kvalitetnega materiala. Izdelki so lahko nameščeni na gladkih površinah kot so tla, stene, vrata, ogledala in tako naprej.

bottom of page