top of page
Izdelek brez naslova (12).png

POSLOVNA DARILA

Ne glede na to ali skrbite za nakup daril namenjenim zaposlenim ali ste podjetnik, ki želi skleniti nova partnerstva z poslovnim partnerji, ali pa ste nekdo nekje vmes. RORO poslovni program obdarovanja, vam bo pomagal graditi svojo blagovno znamko s privlačnimi, nepozabnimi poslovnimi in personaliziranimi darili. Našo zbirko edinstvenih poslovnih idej za darila lahko prilagodimo vsaki vrsti priložnosti, zato lahko svojim partnerjem brez skrbi pošljete zahvalna darila ali darila ob koncu leta.
RORO ponuja individualno posvetovanje s strokovnjakom, ki vam bo pomagal ustvariti darilo katero popolnoma predstavlja vašo blagovno znamko in odnose, ki jih delite s strankami, sodelavci in zaposlenimi. Prizadevali si bomo razumeti vaše poslovne potrebe in za vas ustvarjali ideje jih spreminjali in prilagajali, dokler ne ustvarite darila, prilagojenega za partnerje, ki ga bo vedno spomnil na vas.

KATALOG

Na spodnjem gumbu se vam bo prenesel katalog poslovnih daril. Za ponudbe večjih količin se prosim obrnite direktno na nas.
info@roro.si ali na 070 604 743

bottom of page