top of page
OZNAČEVANJE_TAL.jpg

TALNE OZNAČBE

Če menite, da je barvanje tal na hodnikih in skladiščih predraga zadeva in vključuje preveč časa, je program RTrak idealna rešitev za tla v vašem objektu. Talne označbe se lahko uporabljajo na vseh delovnih mestih, kjer želite povečati produktivnost. RTrak talni trakovi in najrazličnejše oblike so enostavni za namestitev in zelo trpežni, tudi v industrijskih objektih z veliko aktivnostmi in prometa. To pomeni, da se namesto skrbi za stanje vaših tal lahko sedaj osredotočite na preostanek svojega poslovanja.

Izdelki RTrak imajo številne funkcije. Za označevanje meja, poti in nevarnosti lahko uporabite trakove. Oblike kot so vogali, različne T oblike in puščice lahko igrajo ključno vlogo v vašem programu 5S za označevanje lokacij palet, zabojev in druge opreme za pomoč pri organizaciji. V kombinaciji ti vizualni namigi ustvarjajo sistem označevanja tal, ki ljudem omogoča preprosto premikanje po vašem objektu in opravljanje njihovih nalog.

Izbirate lahko med različnimi barvami, vzorci in velikostmi RTrak, da bodo vaše talne označbe videti točno takšne, kot jih potrebujete. Naročite lahko tudi trakove s prilagojenimi linijskimi sporočili ali grafiko. Trakovi RTrak so odporni proti razmazu in odrgninam, njihovi nizki profili pa pomenijo, da nevarnost spotikanja ne bi smel biti problem. Imate visoko raven pretoka v podjetju? Izberite izdelke X-treme za dodatno vzdržljivost. 


Sistem za vizualno upravljanje RTrak je hiter in enostaven za uporabo ter ima lahko razumljivo barvo in grafike. Je vzdržljiv in se lahko po potrebi ponovno konfigurira. Talni znaki in trakovi so tudi stroškovno učinkoviti, saj privarčujejo pri nepotrebnem času sušenja barve in ne puščajo nereda, veliko večino pa jih je mogoče tudi osebno prilagoditi vašim zahtevam.


Preglejte vse izdelke Talnih označb spodaj.

DS_Roll_Supreme.jpg

TRAKOVI ZA TALNO OZNAČEVANJE

Trakovi za označevanje tal, znaki za tla, etikete na tleh in oblike tal pomagajo, da postane označeni objekt vizualno delovno mesto. Na vizualnem delovnem mestu se stvari opravljajo bolj varno in učinkovito, saj lahko ljudje preprosto sledijo znakom, namesto da se ustavlajo in zastavljajo vprašanja. Oznake na tleh lahko označujejo hodnike in pešpoti, označujejo nevarnosti in označujejo, kam naj se postavijo določeni predmeti. Te linije razmejitve delijo prostor, tako da je lahko le ta bolj organiziran, varnejši in učinkoviteje uporabljen.

talne oznake.jpg

OPOZORILNI ZNAKI

Naslednje vrste talnih grafik lahko izboljša varnost:


  • Varnostne stopinje – Odtis v obliki stopinje je odličen način s katerim pokažemo pravilno smer gibanja.

  • Vogali – Kadarkoli je na transportni poti vogal, ga je potrebno pravilno označiti saj s tem prispevamo k večji varnosti in opozorilnosti ljudi, na vozila ali druge nevarnosti, ki se gibajo na teh območjih.

  • Zaobljeni koti - Nekateri objekti imajo raje zaobljene vogale, da bi bili bolj gladki in čistejši. Ne glede na to, ali so kvadratni ali so zaobljeni, je zelo pomembno, da so označeni.

  • Talna oznaka STOP – V nekaterih primerih je lažje opaziti STOP znak nameščen na tleh kot pa na višini. Združevanje obeh lahko izboljša vizualno komunikacijo na delovnem mestu.

  • Varnost X – Kot pravi pregovor. X-označuje mesto. Grafika v obliki črke X nakazuje na mesto v objektu kamor gre poljubno število stvari.

  • Pike - Tudi preproste pike lahko posredujejo jasno sporočilo, ki ga lahko ljudje vidijo z velike razdalje. Lahko so tudi barvno kodirane.

Izdelek brez naslova.png

TALNE OZNAČBE COVID-19

Ker je varnost na prvem mestu.
V ponudbi imamo trakove in znake za varno razdaljo, ki vam bodo pomagale jasno določiti, kje je sprejemljivo da ljudje stojijo v vrsti.
Vsak od teh trakov in znakov je narejen iz kvalitetnega materiala, ki bo vzdržal visok pretok ljudi. Ima nizek profil, zato se ljudje ob znake ne bodo spotikali. Prav tako so odporni na vodo in kemikalije. So enostavni za namestitev in trpežni. Naše znake Peel & Stick za talne in stenske družbene razdalje so enostavni za namestitev.
So učinkoviti vizualni opomniki.  Ne bodo zbledeli saj so narejeni iz kvalitetnega materiala. Izdelki so lahko nameščeni na gladkih površinah kot so tla, stene, vrata, ogledala in tako naprej.

bottom of page