top of page
No-Slip-Tape-for-Stairs.jpg

PROTIZDRSNI TRAKOVI

Ta trak se običajno imenuje nedrseči, protizdrsni in trak za oprijem. Protizdrsni industrijski trak je industrijski trak, ki lahko prenese ekstremna delovna okolja. Za nekatere situacije, kot so stopnice, je lahko najboljša izbira rumeno-črnega traku. Posebni protizdrsni trakovi vključujejo: rumeni trak z napisom “Caution Watch Your Step”, odsevni trak, trak, ki je prijazen krpi za brisanje, trak za visoko vidljivost, trak proti zdrsu in trak za preprečevanje zdrsa pri bosih nogah. Trakovi za preprečevanje zdrsa pri bosih nogah se uporabljajo predvsem v tuših, pisarnah, garderobah in kopalnicah. Trakovi proti zdrsu se lahko uporabljajo v zelo suhih ali mokrih ali zelo vročih ali hladnih podnebjih. Ta nedrseči trak je dober v okoljih z velikim prometom vozičkov in pešcev. Uporablja se tudi pri transportu. Če ima območje zelo visoko vlago ali je stalno mokro, preverite, ali lepilo vzdrži zahteve glede vlage.

 

Značilnosti trakov:

- Enostavna montaža - vsakdo lahko sam montira trakove. Vsak valj je opremljen s podrobnimi navodili za montažo.

- Vsestranskost uporabe - trakovi se lahko uporabljajo na vseh vrstah objektov: šole, pisarne, bolnišnice, enodružinske in večdružinske hiše…

- Različne barve - široka izbira barv vam omogoča, da trak prilagodite barvi tal. Trakovi se lahko uporabijo tudi kot opozorilni trakovi.

- Majhna debelina - približno 1mm, ne ovirajo gibanja.

- Visoka trajnost materiala - do 4 leta, odvisno od obsega prometa.

- Visokokakovostno lepilo - Trakovi imajo odlično oprijemljivost in se lahko prilepijo na keramiko, kovino, les – na vse gladke in suhe površine.

bottom of page