top of page
opozorilni trak.JPG

OPOZORILNI TRAKOVI

Opozorilni trak je učinkovit in hiter način označevanja potencialne nevarnosti ter jasna opozorila. Ti varnostni trakovi lahko poudarjajo tudi različna območja nadzora kakovosti in za preprečevanje morebitnih nevarnosti, skupaj z drugimi opozorilnimi znaki in nalepkami za nevarnost.


Obstajajo različne vrste nelepljivega traku, z vrsto različnih podložnih materialov, kot so PE, poliester, PVC, vinil. Prihajajo v različnih dolžinah, širinah in debelinah ter različnih barvah glede na vaše individualne zahteve.

RORO vam ponuja tudi opozorilni trak s tiskom po vaših željah.

opozorilni trak.jpg

OPOZORILNI TRAK STANDARDNI

Opozorilni trak je svetle barve, pogosto vključuje dvobarvni vzorec izmeničnih rumeno-črnih ali rdeče-belih trakov, ki se uporablja za opozarjanje ali pritegnitev pozornosti mimoidočih in zavaruje območje ali situacijo, ki vsebuje možno nevarnost. Deluje kot majhna ovira, saj preprečuje naključni vstop na to območje in tako poveča splošno varnost. Trak za barikado je znan tudi kot gradbeni trak ali pregradni trak ali v povezavi z nevarnostjo kot opozorilni trak.

opozorilni trak s potiskom.jpg

OPOZORILNI TRAK S TISKOM

Naša standardna paleta opozorilnih trakov je idealna za prireditve, sejme in za podjetja, ki potrebujejo trak, ki ga je enostavno uporabiti za prepoznavanje nevarnosti. Nelepljivi opozorilni trakovi se lahko natisnejo glede na vaše zahteve.
Minimalna količina naročila je 2000m.

OPOZORILNI TRAK Z ŽICO.jpg

OPOZORILNI TRAK Z ŽICO

Več kot 90 odstotkov škode na podzemnih komunalnih vodih je povzročenih med izkopi. Podzemni opozorilni trak z žico je preprost in cenovno dostopen način, s katerim preprečimo, da bi nastali stroški, povezani z gradbenimi zamudami, saj omogočajo pravočasno in zanesljivo lociranje komunalnih vodov.

podzemna opozorilna mreža.jpg

PODZEMNA OPOZORILNA MREŽA

Podzemna opozorilna mreža je izdelana iz polipropilena in je odporna na vlago. Vsebuje sledljivo žico iz nerjavečega jekla diametra 0,40mm. Na sredini je lahko natisnjeno opozorilno sporočilo. Na voljo v modri, zeleni, rdeči in rumeni barvi. Opozorilo se lahko natisne tako, da ustreza zahtevam uporabnikov, ob upoštevanju minimalnih količin naročila. Besedila se lahko natisnejo za plinske vode, električne kable, vodovode, kanalizacijo in optične kable ali cevi, ki ponujajo zaščito kablov za različne načine uporabe.

bottom of page