top of page
etikete.png

NALEPKE NA ROLI

Tisk samolepilnih etiket na roli je možen na različne materiale. Za podlago uporabljamo papir ali folijo. V praksi to pomeni, da je možno tiskati samolepilne etikete na rolo, ki bodo delovale na kateri koli površini.


Ni naključje, da so nalepke na roli tako priljubljene na trgu. Ker pri svojem delu uporabljamo digitalni tisk, lahko računate na ugodne cene tudi za nizke in srednje naklade. Zagotavljamo hitro izvedbo naročila tudi pri velikih nakladah. 

Samolepilne etikete na rolah se uporabljajo v številnih panogah industrije in trgovine.  Upoštevali bomo vaše želje in smernice, ki veljajo v določeni panogi. Vse podatke, ki nam jih posredujete, bomo postavili na naročene etikete na roli. Etikete lahko obveščajo o izdelku, njegovih lastnostih, sestavi, pa tudi o načinu uporabe ali specifičnih tehničnih parametrih.

Samolepilne nalepke v roli na foliji so rešitev, ki jo odlikuje visoka obstojnost in odpornost na vplive zunanjih dejavnikov. Samolepilne nalepke na foliji se uporabljajo na primer v kozmetični, kemični in avtomobilski industriji. Če nam naročite tiskanje etiket na folijo, lahko izberete prozorno, belo ali srebrno folijo.

Zakaj je vredno izbrati samolepilne nalepke na roli? Tu so glavni argumenti v prid tej vrsti nalepk: 

Tiskamo samolepilne etikete na rolo s pomočjo vzdržljive tehnike UV tiska;
naše stranke lahko izberejo samolepilni papir ali samolepilno folijo - v obeh primerih ponujamo različne variante podlage;
možno je tiskanje samolepilnih etiket na roli poljubne velikosti in oblike;
možno je tiskanje majhnih količin;
nudimo kratke dobavne roke;
največja širina etikete 314 mm bruto;
na željo stranke lahko uporabimo močnejše lepilo ali odstranljivo lepilo.
Vabimo vas, da se seznanite z našimi prejšnjimi projekti. Z naročilom etiket lahko pričakujete pravočasno izvedbo in visoko kakovost naročenega izdelka. Zahvaljujoč uporabi sodobnih tehnologij lahko v naši tiskarni na željo kupca izdelamo samolepilne etikete, mat, laminirane, luščene, z pozlato itd. Če imate kakršna koli vprašanja o samolepilnih etiketah na roli , ne oklevajte in nas kontaktirajte.

bottom of page