top of page
lepilni trakovi.jpg

LEPILNI TRAK

Naša ponudba kakovostnih pakirnih trakov je na voljo v različnih širinah, debelinah (my) in navitjih. Lahko vam ponudimo »silent - tihi« ali potiskan trak z logotipom. RORO vam tako ponudi široko paleto trakov, za vse kar želite zalepiti. 
Zapiranje kartonov ali označevanje v vašem skladišču? Imamo širok spekter trakov. Izbirajte med polypropilen trakom (PP), kateri je ekonomičen, odličen za lepljenje na vse vrste papirja in kartonov, ali vinil trak (PVC), kateri ponuja rešitev za lepljenje težkih bremen, prav tako je odporen na temperaturna nihanja. Opozorilni trak in zaščitni trak za uporabo v skladiščih in tovarnah, ali pa za zaščito pri barvanju. 

Skratka, lepilni trak je univerzalno orodje, ki preprosto in priročno rešuje številne različne izzive pritrditve. Ti trakovi so na voljo v najrazličnejših podlagah, od katerih je vsaka primerna za določeno končno uporabo. Ravno zaradi tega se v visoko zmogljivih gradbenih in gradbenih delih povečuje uporaba lepilnega traku. 

TRAK S POTISKOM

potiskan lepilni trak.jpg

Če iščete način kako zmanjšati stroške pošiljanja in še vedno označiti svoje izdelke, premislite o tiskanih trakovih z vašim logotipom. Potiskan lepilni trak je cenejši kot škatle z vašim logotipom, prav tako pa vam omogočajo da so vaši paketi unikatni in označeni z vašo blagovno znamko. Prav tako vam zavarujejo pošiljko. Z lahkoto ugotovite ali je bila pošiljka odprta, saj je nemogoče ponovno zalepiti kartona, saj je pri pošiljanju bil uporabljen vaš trak z logotipom. 
V primeru da želite natisniti logotip vašega podjetja, spletno stran ali posebne akcije in popuste, mi vam zagotovimo visoko kvaliteten trak s tiskom, ki ustreza vašim zahtevam. 

Za izdelavo potrebujemo le vaš logotip v pdf ali vektorski obliki. RORO potiskani trakovi.

MASKIRNI KREP TRAK

krep zaščitni trak.jpg

Zaščitni trak in pleskarski trak sta dve najpogostejši zamenjani vrsti traku, saj sta si obe podobni videzu in občutku. Vendar, ko opravljate profesionalno delo - ali kateri koli projekt, ki zahteva natančnost - z uporabo traku, ki je zasnovan za barvanje, naredite z uporabo pleskarskega traku največjo razliko. Naj bo to pri novem projektu ali pa pri popravilu poškodovanih površin.
Številni maskirni in pleskarski trakovi so v osnovi narejeni iz krep papirja, zaradi česar jih je možno enostavno trgati in na njih je tudi enostavno pisati (uporabljati za označevanje). Nekateri pleskarski trakovi so narejeni z rahlo robustnejšo podlago kot maskirni trakovi splošnega namena, predvsem zato, da se prepreči trganje traku pri odstranitvi (trak se po barvanju odstrani v enem samem kosu).

Opcijsko lahko za zaščito uporabite tudi papirni trak, vendar ga je po uporabi potrebno kar hitro odstraniti (preverjeno). 

EMBALAŽNI LEPILNI TRAK

pakirni trakovi.jpg

RORO ima tudi samolepilne trakove. Embalažni trakovi so dobavljivi v rjavi ali prozorni barvi. V standardnem navitju 120 metrov, kateri ustreza tudi obstoječim odvijalcem. Prav tako vam jih lahko zagotovimo v večjem navitju za strojno lepljenje to je 990 metrov. 

Lepilni trak BOPP
Bopp trakovi za pakiranje so danes najpogosteje uporabljeni trakovi za transport in upravljanje zalog in to z dobrim razlogom. Posebna molekularna struktura in stabilizacija smole polipropilena zagotavljata odlične mehanske in optične lastnosti, ki so še posebej uporabne pri različnih aplikacijah. Ena od njih je embalaža.


Material
Polipropilen je termoplastični polimer (kar pomeni, da je upogljiv nad določeno temperaturo in se po ohladitvi vrne v trdno stanje). Dvoosno usmerjen polipropilen PP je folija, raztegnjena glede na smer obdelave in v prečni smeri obdelave. S tem se poveča moč kot tudi prosojnost filma. Struktura omogoča tudi enostavno avtomatsko in ročno uporabo traku za pakiranje.


Značilnosti in zmogljivost
Njihova robustna struktura in visoka natezna trdnost sta idealni za pakiranje in označevanje. Odporni so na abrazijo, vlago in razna kemična topila. Enostavno se oplaščujejo, tiskajo in celo laminirajo, zaradi česar so idealni za izdelavo traku po meri. Material nudi tudi minimalen raztezek (v povprečju le približno 150%) in so odporni proti razpokam. Prav tako se enostavno režejo.

EKO PAPIRNI TRAK

eko trak.jpg

Papirni trak je okolju prijazen trak, ki ga je mogoče reciklirati. Enostavno ga raztrgate z roko. Trak se uporablja za lepljenje škatel in drugih aplikacij. Rjava, testna škatla z rjavim papirnim trakom je reprezentativna in izžareva okoljsko zavest. Na voljo je tudi beli papirni trak za bele škatle. Papirni trak se lahko odlično obnese pri visokih in nizkih temperaturah. 

Papirne trakove lahko dobite tudi v potiskani verziji.

Natron trak se aktivira s pomočjo vode, zato je pri teh trakovih obvezna uporaba posebnih odviljalcev ki aplicirajo vodo na lepilo in ga tako "oživijo". Traku se ne da odlepiti brez vidnih sledi, zato je primeren tudi pri pošiljanju paketov s pomembno vsebino. Omočljiv natron trak lahko tudi natisnemo.

Dobavljiv v beli in rjavi barvi, ter v različnih dimenzijah.

DVOSTRANSKI LEPILNI TRAK

_DSC5491.jpg

Če želite trajno pritrditi ogledalo na steno ali na razstavnem prostoru začasno pritrditi preprogo na tla. Če želite obesiti sliko brez uporabe žebljev, ker jo želite pozneje odstraniti brez ostankov - in tudi zato, ker vaš najemodajalec ne mara lukenj v steni. Potem je dvostranski lepilni trak vaša popolna izbira.
Dvostranski trakovi se uporabljajo za različne industrijske namene, primerni so tudi za obrtnike in potrošnike. So kot nalašč za trajno lepljenje dveh delov; da jih trdno pritrdite za dlje časa ali za omejeno časovno obdobje. Glede na sestavne dele traku, vam le-ta ponuja posebne lastnosti, zaradi katerih je primeren za posebne namene. Vrste lepil, podlog, temeljnih premazov itd., ki sestavljajo lepilni trak, določajo njegove lastnosti in se lahko popolnoma prilagodijo zahtevam aplikacije.

VARNOSTNI VOID TRAK

varnostni trak.jpg

Varnostni trak s prikritim grafičnim sporočilom OPEN VOID, ki se prikaže ob odstranitvi. Uporablja se za zaščito pred nepooblaščenimi posegi v paket. Ima agresivno lepilo ki se učinkovito veže na razne škatle, plastiko, PE vrečke, kovine, folije in les.

bottom of page