top of page
vrečka2.jpg

EKO VREČKE

Nakupovalne vrečke iz blaga so zasnovane za večkratno uporabo. Ena vrečka iz blaga lahko nadomesti na tisoče plastičnih vrečk za enkratno uporabo, kar pomeni, da nastane manj smeti.. Manj plastičnih smeti pomeni, da je manj negativnih posledic. Za izdelavo nakupovalnih vrečk lahko izberete različne vrste tkanin, kot so reciklirani ali trajnostni materiali.

Moving Boxes
vrečka 5.jpg

FILC

Filc je naraven material, odporen in tog, a hkrati mehak in prožen. Je tkanina, izdelana iz polstene volne s pomočjo vlage, toplote in pritiska ter strojena z naravnimi metodami. Opcija različnih barv in potiska.

COTONE.04-2.jpg

BOMBAŽ

Ponujamo širok izbor vrečk iz ekološkega, pravičnega in recikliranega bombaža v različnih barvah in velikostih, tako da boste zagotovo našli nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

vrečka1.jpg

PAPIR

Nakupovalne vrečke, narejene iz kraft papirja, premazane, plastificirane, mat ali sijajne, izdelane iz prilagojenih materialov in zaključkov. Več kombinacij tiska: offset, vroče, fleksografsko, reliefno in UV lakiranje za pridobivanje izdelkov svetlih barv, ki dajejo vsaki blagovni znamki najboljšo vidljivost in eleganco.

bottom of page